Серхио Агуеро обмисля завръщане на терена


Серхио Агуеро обмисля завръщане на терена
Снимка: Getty Images

1262 0

Бившата аржентинска звезда Серхио Агуеро обмисля да се завърне във футбола. Той дори разкри, че вече има конкретно предложение.

Легендата на Манчестър Сити прекрати кариерата си декември месец миналата година, когато беше част от отбора на Барселона. По време на мача от Ла Лига срещу Алавес през есента той изпита големи затруднения с дишането, а на по-късен етап бе диагностициран със сърдечна аритмия.

 „Вчера ми хрумна, че мога да играя футбол отново. От Интер Маями ме потърсиха, но отказах. Ще видим занапред“, сподели бившият национал на Аржентина пред TYC Sports.

Не е тайна, че отборът на Интер Маями е свързан с бившата звезда Дейвид Бекъм. Целите на американския отбор са да събере в един отбор част от гръбнака на Барселона в близкото минало – Лионел Меси, Жорди Алба, Серхио Бускетс и Луис Суарес. Контрактите на последните трима изтичат скоро и се очаква те да не останат съответно в Барселона и Атлетико Мадрид.

Вече пък се заговори, че има вариант Меси да напусне ПСЖ, защото не се чувства добре в Париж, а това се доказва от изключително слабия първи сезон сезон, който прави аржентинецът. Какво каза Агуеро по адрес на Барселона?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички