Превръща ли се малко по малко Джак Грийлиш в Дейвид Бекъм?


Превръща ли се малко по малко Джак Грийлиш в Дейвид Бекъм?
Снимка: Getty Images

3767 0

Звездата на Манчестър Сити Джак Грийлиш прави всичко възможно да се превъплати в една от легендите на английския футбол Дейвид Бекъм не само на терена, но и извън него.

Полузащитникът на "гражданите" работи усърдно за създаването на устойчив и силен бранд, с който да си създаде имидж, подобен на Бекъм. По всичко личи, че след като окачи бутноките, Грийлиш би искал да си изкарва хляба, както го прави и неговият знаменит сънародник.

Сделката с "Гучи".

Наскоро 26-годишният футболист сключи сделка с оценявания на милиарди бранд "Гучи". Британецът ще получава 7-цифрени суми, за да промотира новите им продукти. Интересното тук е, че когато бе на същата възраст Дейвид Бекъм сключи сделка с "Армани".

Превръщането на Грийлиш в икона на поп културата.

Вече в социалните мрежи са създадени фен страници на играча, в които негови почитатели позират точно като него, носейки артикули на Гучи. Самият Дейвид Бекъм и неговата съпруга - Виктория, успяха много бързо да се превърнат в звезди, използвайки своята връзка.

Каква сума влиза в касата на Грийлиш годишно? 

По груби сметки английския национал прибира средно около 15 милиона годишно. Манчестър Сити плаща на своя футболист 300 хиляди паунда седмично, като само Кевин Де Бройне прави повече от него - 400 хиляди. Освен щедрото заплащане от управата на "гражданите" Грийлиш получава милиони от сделките си извън футбола.

Прочетете повече за сделката на футболиста с "Гучи".

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички