Гьозтепе на Стоилов не спира да бие и българинът погледна към крайната цел


Гьозтепе на Стоилов не спира да бие и българинът погледна към крайната цел
Снимка: Twitter/Goztepe

1249 0

Старши треньорът на Гьозтепе - Станимир Стоилов, сподели задоволството си от ценния успех над Еюпспор с 5:1 в сряда вечер. Срещата бе част от второто ниво на местния футбол, а съперникът е актуалният лидер в Лига 1.

Стоилов вече би местния лидер и остава само с успехи

Родният специалист заяви, че е много доволен от видяното, а това бе и най-изразителният успех в Турция под негово ръководство. "Гордостта на Измир" обаче победи в три поредни срещи с по три гола разлика. 

В момента Стоилов разполага с 5/5 победи и внушителната голова разлика от 16:1. Той бе назначен около 20-и ноември, а контрактът е до лятото на 2026-а година. 

Коментарът на Стоилов

"Този мач беше наистина много ценен. Това бяха два отбора от Първа лига, които играха добър футбол и показаха на феновете и цяла Турция, че могат да гледат добър футбол. Еюпспор е добър отбор. Имат добри треньори и играчи. Виждаме, че неслучайно са на първо място в лигата, но моите играчи показаха страхотен характер на терена днес. Успяхме да спечелим с борба, динамика и агресия.

Най-важното беше, че нашите играчи дадоха всичко от себе си. Трябва да продължим по същия начин, защото нашите фенове, които ни подкрепят, са много щастливи, когато даваме всичко от себе си на терена. Дори в дните, в които губим, те са зад нас, когато даваме всичко от себе си на терена.

Нашите играчи изпълняват това, което сме искали от тях досега. Ако продължим да работим дисциплинирано за укрепване на футболния ни манталитет, можем да печелим всеки мач. Обещавам на феновете, че ще даваме тази голяма битка във всеки мач. Ще продължим така и ще постигнем целта си заедно да влезем Суперлигата", категоричен е родният специалист.  

Още: Наско Сираков проговори за Станимир Стоилов, спомни си за "атомния" Левски и каза защо не става за треньор

Станимир Стоилов и Иво Ивков били гаранция, че сдружението "Левски на Левскарите" може да ръководи футболен клуб

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички