Наско Сираков проговори за Станимир Стоилов, спомни си за "атомния" Левски и каза защо не става за треньор


Наско Сираков проговори за Станимир Стоилов, спомни си за "атомния" Левски и каза защо не става за треньор
Снимка: Lap.bg

18622 0

Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков, се върна към началото на новия век и първия период на Станимир Стоилов начело на столичния гранд. "Синята" легенда говори за "Домът на футбола" по Diema Sport и си спомни за славните дни на клуба в началото на XXI век.

Наско Сираков таи скъпи спомени

"Просто казано видях, че треньорството не е моето. За шест месеца го разбрах, макар че разбирам много от треньорска работа. Явно по един-два пъти работата на терен ми идваше "too much". Направих избора за себе си и Левски", разкри Сираков.

"Започна да се изгражда от 99-а година. Още когато Миша Чорни и Владо Грашнов поеха юздите. Започна да се изгражда ядро от футболисти, които след 5 години започнаха да дават плодове. Намерих изключително амбициозен и млад треньор – Мъри Стоилов. Като играч беше помощник-треньор на всеки треньор на „Герена“. Бяхме съмишленици в постепенното изграждане на този състав".

"Лично аз бях абсолютно убеден, че всичко е въпрос на време да се стигне до тези успехи. Присъствал съм на всяка тренировка, виждах как се работи и как отборът израства пред очите ми. За мен нямаше нищо чудно в резултатите", добави още мажоритарният собственик.

ВИЖТЕ ОЩЕ: "Тепърва ще става все по-лошо" - Валери Божинов разкри за разговор с Даниел Боримиров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички