Станимир Стоилов и Иво Ивков били гаранция, че сдружението "Левски на Левскарите" може да ръководи футболен клуб


Станимир Стоилов и Иво Ивков били гаранция, че сдружението "Левски на Левскарите" може да ръководи футболен клуб
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

9313 0

Членът на сдружението "Левски на Левскарите" Никола Бушняков даде интервю за предаването "Денят започва" по БНТ, в което изказа мнението си за актуалните теми около "синия" клуб.

"Винаги едно нещо ме е възмущавало в последните десетина години - месиите, които идват и си отиват от Левски. Спасителят е винаги един и същ и това са привържениците на клуба. Те са тези, които издържат клуба си и се борят за това той да се изчисти като задължение", започна той.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Наско Сираков се извини на "синя" България и даде обещание, Борислав Георгиев разкри дълговете на Левски!

"Когато се опитва ръководството да измества фокуса към спонсори, отделни личности, чухме, че очакваме от НАП да получим коледен подарък, истината е винаги една и съща и това е, че привържениците на отбора със своята всеотдайност и средствата, които заделят, успяват да го поддържат в едно полуживо състояние", продължи Бушняков.

"Много по-добре за НАП е да има едно работещо дружество, което изплаща все пак към днешна дата текущите си задължения под формата на осигуровки и ДДС, както и да погасява главницата от натрупаните в годините назад задължения".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Обявен от Сираков за "завършен лъжец" "син" фен го призова на детектор на лъжата!

Никола Бушняков назова и две имена, които дават гаранция на сдружението "Левски на Левскарите", че може да ръководи футболен клуб:

"Това, което ни дава самочувствие на първо място е голямата членска маса на сдружението и фактът, че доскорошният изпълнителен директор - Ивайло Ивков, също е член, както и Станимир Стоилов, който за всички е ясно, че е футболен магьосник за мащабите на България. Така че тези две имена са достатъчна гаранция, че ние имаме потенциала да ръководим клуб".

"Клубът има нужда от лидерски и професионални умения да се развива, защото говорим за футболен клуб, който спортно-технически се представя трагично в последно време. В момента задълженията са към 10 милиона, тези които са към държавата и Столична община, но има и задължения към предишния собственик Васил Божков, които са още по-големи. Питам - как ще осигурим тези 270 000 на месец, които са само за погасяване на задължения, не говорим за заплати, за развитие на клуба или инвестиция в инфраструктурата", зачуди се Бушняков.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - От Левски притесниха с отговор за Божков, а Сираков отговори кога последно се чули!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички