Знае ли Станимир Стоилов, че "Левски на левскарите" влиза в управлението? Отговор има


Знае ли Станимир Стоилов, че "Левски на левскарите" влиза в управлението? Отговор има
Снимка: БГНЕС

2820 0

Бившият треньор на Левски - Станимир Стоилов, скоро може да има възможност да се завърне в клуба под една или друга форма. Това стана ясно от пресконференция на представители на сдружението "Левски на левскарите".

Събитието стартира в понеделник, в 11:00 часа, в Пресклуб България. То е с цел обсъждане на най-актуалните и наболели въпроси относно ситуацията при "сините".

От думите на Димитър Костадинов стана ясно, че Мъри все още е част от сдружението. Той изрази надежди, че специалистът ще акостира на "Герена" за постоянно след време.

Какво каза?

"Към днешна дата, освен че е член на сружението, той е член и на УС. Аз вярвам, че ще дойде денят, в който ще заеме мястото си в Левски. И ако нашата свята цел е изпълнена, то няма да има кой да го изгони за трети път", заяви Костадинов и обясни за ролята на Стоилов в сдружението.

"Всички наши решения, които ние изпълняваме, са взети заедно с участието на господин Стоилов. Той е на дистанция, но ние комуникираме. В непрекъсната комуникация сме и изпълнява длъжността си като член на УС на сдружението", добави още той.

А за какви практики на Наско Сираков разкри един от известните фенове Пепи Димитров?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички