Гарет Бейл отрече слуховете за преминаване в Хетафе и разкри плановете си за бъдещето


Гарет Бейл отрече слуховете за преминаване в Хетафе и разкри плановете си за бъдещето
Снимка: Getty Images

864 0

Гарет Бейл опроверга спекулациите за шокиращо преминаване в Хетафе като разкри, че планира да вземе решение за бъдещето си, след като си вземе почивка от футбола това лято. 

Бившата звезда на Реал Мадрид понастоящем има международни задължения с Уелс и планира да си вземе почивка след мачовете от Лигата на нациите с Белгия в събота и след това с Холандия във вторник.

Бейл, който вдъхнови Уелс за първата им квалификация за Световно първенство за първи път от 64 години с победния гол срещу Украйна във финала на плейофа, е свързван с преминаване в Хетафе - който завърши 15-и в Ла Лига.

Говорейки на пресконференция преди сблъсъка на Уелс с Белгия, Бейл каза: " Няма да ходя в Хетафе, това е сигурно. Просто искам да играя за Световното първенство и да съм във форма, доколкото мога. Надявам се, че мога да се насладя на почивката си и след това да реша къде искам да бъда и какво искам да правя, за да се опитам да играя игри, за да бъда възможно най-годен за Световното първенство. След като се върна да играя обикновен футбол, тялото ми ще стане по-здраво и малко по-добро."

Договорът на уелсецът с Реал Мадрид изтече и стана ясно, че няма да бъде подновен. Бейл бе част от "белия балет" девет години, като успя да спечели четири пъти Шампионската лига с отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички