Официално: Гарет Бейл се раздели с Реал Мадрид


Официално: Гарет Бейл се раздели с Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

3737 0

Звездата на Реал Мадрид Гарет Бейл обяви официално, че се разделя с "кралския" клуб. След девет години на "Сантяго Бернабеу" Бейл ще търси ново предизвикателство, което все още не е известно на публиката. Уелският национал се сбогува с "лос бланкос" с отворено писмо в социалните мрежи.

"Пиша това писмо, за да благодаря на моите съотборници, бивши и настоящи, на моите мениджъри, на хората в клуба, както и на феновете, които ме подкрепят.

Пристигнах тук преди 9 години като млад мъж, който искаше да реализира мечтата си да играе за Реал Мадрид. Да нося белия екип, емблемата върху гърдите си, да играя на “Сантиаго Бернабеу”, да печеля титли и да бъда част от това, за което клубът е толкова известен - триумф в Шампионската лига.

Сега мога да погледна назад и искрено да кажа, че не само тази мечта стана реалност, а много повече от това.

Да бъда част от историята на този клуб и да постигна това, което постигнахме, докато бях играч на Реал Мадрид, е невероятен опит и нещо, което никога няма да забравя.

Също така искам да благодаря на президента Флорентино Перес, на Хосе Анхел Санчес и на борда за това, че ми дадоха възможност да играя за този клуб. Заедно ние успяхме да създадем моменти, които ще живеят завинаги в историята на клуба и футбола", написа Бейл.

Гарет Бейл спечели общо 16 трофея в Реал Мадрид, сред които и 5 трофея от Шампионска лига. В последните две години обаче Бейл изпадна от състава на Реал, като изкара и период под наем в бившия му клуб Тотнъм. Мнозина допускат, че Бейл дори може да сложи край на кариерата си.

Тези дни още един играч на Реал Мадрид напусна клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички