Агентът на Гарет Бейл отрече информациите за трансфер на уелсеца в Хетафе


Агентът на Гарет Бейл отрече информациите за трансфер на уелсеца в Хетафе
Снимка: Guliver/GettyImages

943 0

Агентът на Гарет Бейл Джонатан Барнет категорично опроверга появилите се информации относно премиването на Бейл в отбора на Хетафе. Националът на Уелс напусна Реал Мадрид след девет години на „Сантиаго Бернабеу“. През последните сезони Бейл почти не бе използван и много рядко се появяваше на терена.

Сега той ще търси ново предизвикателство, като най-вероятно ще се завърне в Англия, където игра за Тотнъм и преди това за Саутхемптън.

Президентът на Хетафе Анхел Торес изригна с новината, че е провел телефонен разговор с агента на крилото, който е предложил своя клиент на тима от покрайнините на Мадрид. "Някой може да го приеме за шега, но преди 45 или 50 минути говорих с неговия агент и той ми го предложи. Това не е шега. Трябва да помисля и да говоря с треньора. Не знам дали ще дойде. Разбира се, че е възможно. Предложи ми го и аз любезно го изслушах. Оттам ще се консултирам с треньора. Всичко е възможно“, заяви Торес пред репортери в Испания.

Джонатан Барнет отвърна, че дискусиите, за които се твърдят от Хетафе, биха били невъзможни, тъй като той няма начин да се свърже с президента на клуб, базиран в покрайнините на Мадрид. „Аз дори нямам номера на президента на Хетафе“, заявил Барнет пред журналиста Фабрицио Романо.

Иначе Бейл коментира, че няма притеснения, че все още не знае къде ще играе през следващия сезон и отхвърли слуховете, че ако Уелс не се класира на Мондиал 2022 в Катар, ще прекрати своята кариера. На въпрос дали има оферти към него, уелсецът отговори така: „Да, има много!“.

Вижте още: Как започна всичко около потенциалния трансфер на Гарет Бейл в Хетафе

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички