Гарет Бейл е бил предложен от мениджъра си на Хетафе


Гарет Бейл е бил предложен от мениджъра си на Хетафе
Снимка: Getty Images

2043 0

Сензационно развитие може да претърпи кариерата на Гарет Бейл. Уелсецът напуска Реал Мадрид през лятото, тъй като договорът му с „кралете“ изтича в края на юни и няма да бъде подновен. Националът на Уелс може да се озове при градския съперник на Реал – Хетафе.

Други клубове, които са свързвани с крилото, са Нюкасъл, втородивизионният английски Кардиф, шотландските грандове Селтик и Глазгоу Рейнджърс, както и някои американски клубове от МЛС.

Президентът на Хетафе Анхел Торес е потвърдил, че агентът на Бейл, Джонатан Барнет, го е предложил на клуба от предградията на Мадрид.

„Говорих с агента на Гарет Бейл само преди 45 минути и те ни го предложиха“, каза Торес пред журналиста Алберто Фернандес. Ще обмислим това и ще проучим възможността със спортния директор и треньорския щаб“, добави той.

Появиха се известни спекулации относно бъдещето на Гарет Бейл, които разкриваха, че Бейл ще се оттегли от футбола ако Уелс не се класира на Мондиал 2022 в Катар, но тези информации бяха отхвърлени категорично от самият Бейл.

На въпрос дали има оферти на масата, Бейл отговори: "Имам много!"

Хетафе завърши 15-и в Ла Лига миналия сезон, само на една точка от зоната на изпадащите. Наставник на тима е бившият треньор на Уотфорд Кике Санчес Флорес

Вижте още: Друг мадридски клуб е отказал да вземе Бейл

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички