Футболно хулиганство вече и в САЩ! Фен на Меси спука от бой такива на Далас (ВИДЕО)


Футболно хулиганство вече и в САЩ! Фен на Меси спука от бой такива на Далас (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

3329 0

Интер Маями продължава по пътя на победите след появата на легендарното трио на Барселона - Лео Меси, Серхио Бускетс и Жорди Алба, в клуба.

Тимът записа своята четвърта поредна победа, надвивайки Далас в 1/8-финален двубой от Купата на лигата. "Чаплите" продължиха напред след 4:4 в редовното време и по-голяма точност при дузпите. Огромните емоции от зрелищната битка се пренесоха и извън "Тойота Стейдиъм".

"И сам воинът е воин"

Видеа разкриват за сериозни безредици между привърженици на двата отбора след последния съдийски сигнал. Най-впечатляващото от тях показва как запалянко с тениска на Меси налага и дори премята двама противникови такива.

От други споделени клипове се вижда, че това далеч не е единственият такъв инцидент около съоръжението. Навременна намеса от органите на реда от своя страна липсва. За по-сериозно пострадали все пак данни няма.

Подобни случки на спортни събития не са особено присъщи за САЩ. В Европа и Южна Америка от друга страна са традиция. Опитите за приобщаване на щатите към световния футбол са предпоставка футболното хулиганство да бъде пренесено и там.

Междувременно самият Меси вече е номер 1 в Интер Маями.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички