"Заради спокойствие и по-лесен живот" - Агуеро вярва, че заради това Меси е избрал Интер Маями


"Заради спокойствие и по-лесен живот" - Агуеро вярва, че заради това Меси е избрал Интер Маями
Снимка: Getty Images

2444 0

Един от хората, които са най-близки до Лионел Меси в света на футбола – и в личния му живот – е легендата на Манчестър Сити Серхио Агуеро. Бившият играч многократно е говорил за лични моменти с Меси, откакто започнаха да споделят една съблекалня в младежките редици на аржентинския национален отбор и продължават силната си връзка и днес.

В търсене на комфорт и спокойствие

Наскоро Кун разкри информация около Лионел Меси и избора му да се премести в Съединените щати, като и сега продължи да изказва своето виждане за сделката.

"Мисля, че Меси отиде в МЛС заради семейството си и себе си. Ако те се чувстват добре, той може да играе възможно най-спокоен. Ако беше играл в Европа, очевидно там е по-различно и затова не можеше да играе в Европа по начина, по който искаше - а именно да се забавлява".

След това бившият нападател на Сити и Атлетико спомена, че „между Маями и Саудитска Арабия, мисля, че той избра Маями от комфорт. "Маями е прекрасно място, има много южноамериканци и мисля, че той го видя от семейна гледна точка, където мисля, че те могат да се впишат доста добре. В Саудитска Арабия може да е по-сложно, не мисля, че той видя нещо повече в това", допълни Агуеро. А в Интер Маями вече бе изгонен един играч, който си позволи да критикува трансфера на Меси в отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички