Невероятен! Меси вече е №1 в Интер Маями след само 4 мача (ВИДЕО)


Невероятен! Меси вече е №1 в Интер Маями след само 4 мача (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3727 0

Лионел Меси продължава да изумява по терените в САЩ. Само 4 мача, след като легендарният аржентинец облече фланелката на Интер Маями, той се превърна в топ реализатора на отбора през 2023-та година.

Отново номер 1!

Бившият голмайстор на Барселона записа 7 гола и 1 асистенция в едва 4 срещи за "чаплите". 2 от попаденията си прибави в неделя вечер, когато неговият отбор се изправи срещу този на Далас.

Двата тима излязоха един срещу друг в 1/8-финална среща от Купата на лигите. Изпъстрен от драма и попадения, двубоят в редовното време завърши при резултат 4:4. Интер Маями все пак взе своето след изпълнение на дузпи.

Световният шампион от Мондиала в Катар миналата година бе точен както от бялата точка, така и на два пъти в хода на мача. Той реализира първото и последното попадение в редовното време. 

В 6-ата минута аржентинецът откри резултата с хубав шут извън наказателното поле. В 85-ата пък остави без отговор противниковия страж след страхотно изпълнение на пряк свободен удар. Така Меси се превърна във водещия голмайстор на отбора през 2023-та година.

Фен пък се погрижи да гледаме ВИДЕА от всички голове на Меси на едно място.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички