Гол на Меси за Интер: Пълно копие на този срещу Реал Мадрид, родил емблематична проява (ВИДЕО)


Гол на Меси за Интер: Пълно копие на този срещу Реал Мадрид, родил емблематична проява (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2943 0

Лионел Меси отново бе герой за Интер Маями при равенството 4:4, след което дойдоха и дузпите, с които отборът му продължи напред в Купата на лигите на Северна и Централна Америка. Аржентинецът вкара и първия, и последния гол в мача.

И докато с последния спаси тима си в края на мача от отпадане, то с първия откри резултата в полза на Интер. Той дойде след асистенция на Жорди Алба, а попадението веднага напомни на мнозина емблематичен гол в съперничеството Барселона - Реал Мадрид.

Става въпрос за сблъсък от Ел Класико, провел се на 23 април 2017 година. Тогава редовното време на срещата изтича при зрелищно равенство 2:2, за да се стигне до момента на блясък.

При оставащи 33 секунди до края на добавеното време Барселона имаше тъч в своето поле. Бърза размяна на подавания и топката се оказа в Сержи Роберто, който се понесе напред, задминавайки Модрич и Марсело. Той комбинира с Андре Гомеш, който отклони за Жорди Алба.

Крайният бранител подаде в празно пространство в наказателното поле и намери Меси, който с едно докосване прати топката в мрежата. Веднага след това съблече своята фланелка и я повдигна, за да създаде този емблематичен момент. Припомнете си го чрез видеата по-долу в материала.

А как реагира Дейвид Бекъм, когато Меси отново спаси Интер Маями в края (ВИДЕО)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички