Футболист на Рома коментира слуховете, че Жозе Моуриньо ще става треньор на Португалия


Футболист на Рома коментира слуховете, че Жозе Моуриньо ще става треньор на Португалия
Снимка: Getty Images

2212 0

30-годишното крило на Рома - Стефан Ел Шарауи, заяви, че се надява Жозе Моуриньо да остане начело на клуба, на фона на слуховете, че може да наследи Фернандо Сантош като селекционер на Португалия.

Припомняме, че 68-годишният специалист бе уволнен след отпадането на "мореплавателите" на 1/4-финал на Мондиал 2022 от Мароко, а в дните след това се заговори, че постът му ще бъде зает именно от Специалния.

"Ние никога не сме разговаряли с него относно тази възможност. Мислим, че треньорът е много фокусиран върху Рома, върху целите, които имаме, върху това да се представи добре тук, както и всички ние", каза Ел Шарауи след победата на Рома с 1:0 над португалския Каса Пия в контролна среща.

"Виждаме го, че е спокоен. Той е сърдечен и инстинктивен човек, така че най-важното за него в момента, мисля, е Рома. Всички се надяваме, че ще остане тук за дълъг период от време", допълни още бившият национал на Италия, който през настоящия сезон 2022/23 има 529 игрови минути при Моуриньо (14 мача, 1 гол и 1 асистенция).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички