Франк Лампард с нов шанс да се докаже и върне към големия футбол


Франк Лампард с нов шанс да се докаже и върне към големия футбол
Снимка: Getty Images

1074 0

Бившият футболист с легендарен статут в Челси - Франк Лампард, ще получи нов шанс да се докаже като треньор, но този път отвъд Океана в американската МЛС.

Новият шанс пред Лампард

Според "The Athletic", Лампард и бившият наставник на Астън Вила - Дийн Смит, са сред финалистите за вакантното място на старши треньор на ФК Шарлът. Изданието твърди, че отборът от МЛС е към края на процеса на намирането на треньор и се стреми да наеме нов мениджър до края на декември.

Лампард има известен опит отвъд Океана, тъй като известно време защитаваше цветовете на ФК Ню Йорк, след като напусна Челси през лятото на 2014 година.

Треньорската кариера на английската легенда започна в Дарби Каунти, като той бе на крачка от това да вкара отбора във Висшата лига. През лятото на 2019-а той бе назначен за мениджър на Челси, но само 2 години по-късно бе уволнен заради незадоволителни резултати.

Последва период в Евертън, преди да се завърне отново в Челси като временен наставник през 2022-а, преди да бъде наследен там от Маурисио Почетино.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лионел Меси получи награда, която никой друг няма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички