Франк Лампард получава нов шанс да се докаже, но този път в Чемпиъншип


Франк Лампард получава нов шанс да се докаже, но този път в Чемпиъншип
Снимка: Getty Images

984 0

Франк Лампард може да заеме мястото си отново около скамейката много скоро, тъй като според редица букмейкърски компании на Острова английската легенда е фаворит за мениджърския пост в Бристол сити, който се подвизава в Чемпиъншип.

Доскорошният наставник Найджъл Пиърсън бе освободен от задълженията си в неделя (29 октомври), когато Бристол загуби с 0:2 от Кардиф. В момента букмейкърите в Англия дават най-големи шансове на Лампард да наследи Пиърсън с коефициент 1 към 4.

За последно Лампард бе начело на Челси от април до юни 2023, прекарвайки втория си период там, като замени временно уволнения Греъм Потър. Преди това английският специалист бе начело на Евертън и успя да спаси "карамелите" от отпадане през 2021/22, но през следващия сезон записа серия от незадоволителни резултати и бе уволнен от "Гудисън Парк".

Лампард е работил във второто ниво на Англия и преди, след като изведе Дарби Каунти до финала на плейофите в Чемпиъншип през 2018/19. Въпреки това, отборът не успя да си осигури промоция, тъй като загуби с 1:2 от Астън Вила.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дарвин Нунес господства над Холанд по три важни показателя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички