"Играя на хапчета и инжекции, не мога да играя със сина ми": Суарес с болезнено признание


"Играя на хапчета и инжекции, не мога да играя със сина ми": Суарес с болезнено признание
Снимка: Gulliver/GettyImages

2047 0

Легендата на Барселона и Ливърпул - Луис Суарес, сподели за огромните премеждия, които среща в опитите си да продължи да се радва на любимата игра.

Уругвайският голмайстор не крие, че приема сериозна доза хапчета и инжекции, за да може да стъпи на зеления "килим". Болката е толкова силна, че става трудно от леглото и дори не може да порита със своя син. Това е и причината той да напусне своя Гремио преди дни.

Болезнено признание

"Дни преди всеки мач взимах по три хапчета, а часове преди него ми поставяха инжекция. Ако ги нямаше, не можех да играя. От там идва и накуцването", разказва голаджията пред "Radio 890 Sport" и продължава.

"Трябва да мисля, че след, може би, 5 години, няма да мога да играя и футбол на малки вратички с моите приятели. Истината е, че първите стъпки сутрин са много болезнени.

Всеки, който ме вижда, си мисли, че е невъзможно да играя. Моят син ме моли да играя с него, а аз просто не мога", добавя още Луис Суарес.

Въпреки всички тези проблеми, уругваецът успя да запише 24 гола и 17 асистенции в 52 мача с екипа на Гремио. Очаква се, ако състоянието му се подобри, той да премине при своите приятели Лео Меси, Серхио Бускетс и Жорди Алба в Интер Маями.

Междувременно съотборник на Суарес бива считан ново попълнение на Берое.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички