Французи се разправиха с Ливърпул за Суперкупата на Дубай, Салах с пропусната дузпа


Французи се разправиха с Ливърпул за Суперкупата на Дубай, Салах с пропусната дузпа
Снимка: Getty Images

2931 0

Младият състав на Ливърпул загуби от Олимпик Лион с 1:3 в контрола, която е част от турнира за Суперкупата на Дубай, в който няколко европейски гранда вземат участие по време на зимната си подготовка в арабската страна. 

Бившият нападател на Арсенал - Александър Лаказет вкара на два пъти във вратата на мърсисайдци, докато Мохамед Салах пропусна дузпа за "червените" в началото на срещата, с което можеше да направи резултата 2:0 в полза на английския тим. Иначе Фабио Карвальо даде аванс на Ливърпул още в първите секунди на двубоя. 

Притеснителното за Юрген Клоп дойте в края на първата част, когато Харви Елиът - младият талант на "мърсисайдци" напусна контузен след тежко единоборство.

По регламент на турнира всеки мач, без значение дали има победител или не, завършва с изпълнение на дузпи, които дават една допълнителна точка на отбора, който ги спечели. И в този случай Лион се оказаха безпогрешни след 5 точни удара от бялата точка, докато новото попълнение на "червените" - Калвин Рамзи направи пропуск. 

А ето кой футболист, който блести до момента в Катар, е в полезрението на Клоп и може да заздрави халфовата линия на мърсисайдци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички