Ливърпул разкарва Роберто Фирмино и приветства 24-годишна сензация?


Ливърпул разкарва Роберто Фирмино и приветства 24-годишна сензация?
Снимка: Getty Images/Guliver

4229 0

Отборът на Ливърпул проявява сериозен интерес към нападатели на Айнтрахт Франкфурт - Рандал Коло Муани, информира изданието "Foot Mercato".

Според информацията мърсисайци ще целят да привлекат 24-годишния французин като алтернатива на Роберто Фирмино, чийто договор изтича в края на настоящия сезон, а към момента няма индикации, че двете страни работят по подновяването му.

Муани впечатлява с играта си за Айнтрахт в Бундеслигата този сезон. Той има осем гола и 11 асистенции в 23 изяви в различни състезания. Френският нападател пристигна от Нант на "Дойче Банк Парк" миналото лято със свободен трансфер.

Изявите му успяха да му спечелят повиквателна от Дидие Дешан за Световното първенство в Катар, след като Кристофър Нкунку получи травма. Твърди се, че Ливърпул е впечатлен от стила му на игра и способността да влияе на представянето на другите.

Той може да играе като централен нападател и дясно крило, но е по-скоро класически номер девет. Очаква се Айнтрахт да иска сума от порядъка на 60 милиона евро, за да пусне звездата си да се раздава другаде.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ливърпул стартира сериозна чистка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички