Деклан Райс е заинтригуван от възможността да заиграе в Ливърпул


Деклан Райс е заинтригуван от възможността да заиграе в Ливърпул
Снимка: Getty Images

2685 0

Полузащитникът на Уест Хем Юнайтед – Деклан Райс, се е поинтересувал от вариантите, които могат да продължат кариерата му в Ливърпул през новия сезон. 23-годишният английски халф се очаква да напусне „чуковете“ следващата година, след като иска да играе редовно в Шампионска лига.

„На 100% искам да играя в Шампионска лига, казвам съм го това много пъти последните години“, каза той пред репортери.

„Концентриран съм сега изцяло върху националния отбор на Англия, след което продължавам ангажиментите си с Уест Хем. Виждам приятелите си тук, които играят в Шампионска лига и се борят за големите трофеи. Искам да участвам в тези големи мачове вече“, коментира още той.

Манчестър Юнайтед, Челси, Реал Мадрид и Байерн Мюнхен са част от клубовете, които са свързвани с халфа, но вече и Ливърпул е сред кандидатите. Това се случва, след като е много деликатна ситуацията с потенциалния трансфер на Джуд Белингам от Борусия Дортмунд, след като „червените“ искат младия полузащитник.

Германците обаче ще държат да получат 150 милиона евро за футболиста, което може да откаже Ливърпул и именно заради това те са се насочили към халфа на лондонския отбор. През годините много често Челси беше спряган за следващ пристан за Райс, след като играчът е юноша на «сините“ между 2006-а и 2014-а година, но сега журналистът Дийн Джоунс призна, че капитанът на Уест Хем се е заинтригувал от възможността да заиграе на „Анфийлд“.

Очаква се Уест Хем да поиска около 70 милиона паунда за играча през идното лято. А как феновете на Ливърпул "подкрепят" Англия, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички