След 1:2 до 4:2 от 88' до края: Роналдо с емоционални и вдъхновявващи думи за Шампионска лига на Азия (СНИМКИ)


След 1:2 до 4:2 от 88' до края: Роналдо с емоционални и вдъхновявващи думи за Шампионска лига на Азия (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

1708 0

Ал Насър мина през драматичен обрат, за да попадне в Шампионска лига на Азия. Суперзвездата на тима Кристиано Роналдо не успя да се разпише, но тимът му направи впечатляващ обрат от 1:2 до 4:2... след 88-ата минута на мача.

Шабаб Ал-Ахли Дубай осъществи пълен обрат, след като Талиска вкара в 11-ата минута. Алгхасани се разписа на два пъти - в 18' и в 46'. А до 88-ата минута резултатът не бе променен. Тогава Ал Ганам (88'), Талиска (90+5') и Марсело Брозович (90+7') обърнаха развоя.

Това бе финален плейоф за класиране в най-силния азиатски клубен турнир. Кристиано Роналдо ще опита да покори и Азия, след като го е правил цели 5 пъти в Европа. След срещата пък сподели мотивиращи и емоционални думи.

"Труден мач, но важен, за да се класираме за Шампионска лига на Азия. Винаги вярвай до самия край. Никога не се предавай" - написа той и публикува две снимки със своите съотборници от Ал Насър.

Вижте повече за драматичния обрат на Ал Насър в Шампионска лига на Азия и как Кристиано Роналдо бе засенчен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички