Манчестър Юнайтед разкарва Бисака, търси алтернатива на Диого Далот


Манчестър Юнайтед разкарва Бисака, търси алтернатива на Диого Далот
Снимка: Getty Images

1535 0

Манчестър Юнайтед възнамерява да закупи десен краен защитник за старта на 2023-а година, след като тимът разполага само с Диого Далот като солидна алтернатива там. Португалецът е играл 19 мача от всички надпревари и има един гол и две асистенции досега.

23-годишният играч е с контракт до следващото лято, но клубът има опция да го удължи с 12 месеца, а вторият избор на Ерик тен Хаг там е Аарън Уан-Бисака, който е твърда резерва и не попада в плановете на нидерландеца.

Уан-Бисака има четири минути футбол през този сезон, като дори не беше в групата за последните два мача от Висшата лига поради контузия.

Макс Аарънс от Норич Сити и Джереми Фримпонг от Байер Леверкузен са следвани от „червените дяволи“, като тимът иска да създаде голяма конкуренция на Далот. Според Фабрицио Романо, Ман Юнайтед търси вариант да разкара Уан-Бисака, който е свободен да си търси нов отбор.

Романо пише още, че Сержиньо Дест от Милан също е вариант пред клуба, но сделката с Барселона трудно ще стане, тъй като играчът играе под наем на „Сан Сиро“. А кой заместник видяха от клуба на Роналдо, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички