Ефектът "Кристиано Роналдо" в Ал Насър: Всички футболисти тренират по-интензивно и спазват стриктно диетите си


Ефектът "Кристиано Роналдо" в Ал Насър: Всички футболисти тренират по-интензивно и спазват стриктно диетите си
Снимка: GettyImages

11027 0

Присъствието на Кристиано Роналдо в Ал Насър е вдъхновило останалите футболисти да спазват по-стриктно диетите си и да тренират по-интензивно - това разкри диетологът на клуба Хосе Блеса в интервю за вестник "Ideal".

"Той е най-добрият футболист в историята или един от двамата най-добри. В началото не бях сигурен, както и всички останали, какво ще бъде да работим с него и дали клубът ще се промени много. Истината обаче е, че никога не съм виждал по-голям професионалист от него", започна коментара си Блеса.

"Научаваш по нещо от всеки разговор с него. В началото се срещнахме, разговаряхме за диетата му, колко е важна тя за него, както и пълноценната почивка. Роналдо пристига пръв на тренировка и си тръгва последен!".

По-малко мазнини, повече мускули

"Да работя с него е чудесно. Кристиано ми помага много, защото ние вече не можем да го научим на нищо - той е този, който учи останалите. Останалите играчи правят това, което и той прави, за да подобри представянето си. Откакто е тук, всички футболисти тренират по-интензивно и спазват стриктно диетите си. Имат по-малко подкожни мазнини, повече мускули и правят всички упражнения на върха на възможностите си", разкри Хосе Блеса.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Жозе Моуриньо обясни защо Лео Меси и Кристиано Роналдо не са най-великите във футбола!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички