Има пари, угажда си! Кристиано Роналдо с ново, суперлуксозно имение в Саудитска Арабия


Има пари, угажда си! Кристиано Роналдо с ново, суперлуксозно имение в Саудитска Арабия
Снимка: Getty Images

7765 0

Един от най-великите футболисти в историята - Кристиано Роналдо, изглежда се наслаждава на новия и различен период от величествената си кариера.

Португалската суперзвезда премина в саудитския Ал Насър тази зима. Трансферът предизвика еуфория в цялата страна, а самият той бива третиран като принц след пристигането си.

Медии споделят, че Роналдо и семейството му са се преместили в напълно ново, луксозно имение в Саудитска Арабия. До момента 5-кратният носител на "Златната топка" бе настанен в специален апартамент, но вече ще може да се радва на нов дом.

Съоръжението разполага с най-високо ниво на безопасност. То е оборудвано с лесен достъп до магазини, ресторанти, фитнеси и други, най-различни удобства.

Точното местоположение на новия дом на Роналдо все още не е ясно, но слухове казват, че той е или в Ал Мухамадиа, известен с нощния си живот и заведения за хранене, или в Ал Нахил, където има много международни училища.

Твърди се още, че този ход е повлиян от желанието на Роналдо да прекара по-добре времето с майка си Долорес, която отлетя към Близкия изток за почивка. Освен нея, половинката на португалеца Джорджина и техните деца, също се присъединиха към голмайстора.

Бившата суперзвезда на Реал Мадрид шокира футболния свят, подписвайки с Ал Насър в самия край на 2022-та година. Сумата, която ще получава под формата на възнаграждение, възлиза на 200 млн. паунда годишно, така че подобни имения дори не влияят на бюджета на Кристиано.

Да, Роналдо е богат. Коя обаче е новата фигура на футболната карта, по-заможна стотици пъти от португалеца?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички