Eдна от звездите на "Селесао" подпечата амбициите на Бразилия с класика (ВИДЕО)


Eдна от звездите на "Селесао" подпечата амбициите на Бразилия с класика (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1740 0

Бразилия записа класическа победа от 3:0 в една от контролите си на европейска земя. "Селесао" се наложи над Гана в контролна среща, проведена в Льо Авър, Франция. В герой за латиноамериканците се превърна звездата на Тотнъм - Ричарлисон, който се отчете с две попадения.

Бразилия надигра категорично съперника си през първата част и побърза да заяви намеренията си да се бори до последно на предстоящото Световно първенство в Катар. Евентуален краен успех би означавал рекордна шеста купа от големия форум.

Бразилците започнаха с невероятни футболисти в предни позиции и привържениците се наслаждаваха едновременно на Винисиус, Рафиня, Ричарлисон и Неймар, който продължава силното си представяне и завърши мача с две асистенции.

Маркиньос вкара първото попадение в деветата минута след центриране на Рафиня от корнер, а Ричарлисон удвои преднината за бразилците след десет минути с шут от границата на наказателното поле.

Нападателят на Тотнъм оформи крайното 3:0 в 40-тата минута, когато се възползва по правилния начин от центриране на Неймар и с глава вкара отново.

"Надявам се феновете в Бразилия вече да имат повече доверие към мен, защото вкарвам често за националния отбор. Това е резултат от много работа", заяви звездата на Тотнъм.

Вижте всички новини около Мондиал 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички