Дейвид Бекъм за привличането на Роналдо, Меси и Неймар в Интер Маями: Не е особено трудно


Дейвид Бекъм за привличането на Роналдо, Меси и Неймар в Интер Маями: Не е особено трудно
Снимка: Getty Images

1701 0

Легендарният футболист от близкото минало Дейвид Бекъм има доста високи надежди за своя клуб Интер Маями. На няколко пъти в последните месеци се споменава за евентуални мегатрансфери в американския футбол на играчи като Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

Самият Бекъм никога не ги е описвал като невъзможни, а този път "стигна и по-далеч", като дори посочи, че не е трудно да се доведат в отбора футболисти като двамата горепосочени и Неймар, защото не би представлявало чак толкова трудно решение за тях.

"Когато обявихме за Маями, постоянно имаше спекулации относно това какви футболисти ще бъдат доведени в отбора, без значение дали става въпрос за Кристиано Роналдо, Лионел Меси или Неймар" - започна любимецът на мнозина Бекъм пред ESPN.

"Винаги ще има такива дискусии. Всъщност, не мисля, че е трудно за играчите да се съгласят да дойдат, ако трябва да сме честни, защото това място е страхотно. Очевидно, това е страхотен град, чувствам сякаш имаме и страхотна база от фенове. Знам и че има голям талант в Маями и Южна Флорида, така че мисля, че имаме истинска възможност.

Маями е град, който привлича футболистите, които са играли в Европа и са големи звезди" - сподели Бекъм. В Маями към момента са Гонсало Игуаин, Блез Матуиди и Райън Шоукрос, а наставник е Фил Невил - бивши съотборник на Бекъм.

Междувременно, Лионел Меси вече е вкарал повече голове от Кристиано Роналдо, ако не броим дузпите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички