Масимилиано Алегри за Роналдо и Меси: Единият е по-велик, другият е по-добър


Масимилиано Алегри за Роналдо и Меси: Единият е по-велик, другият е по-добър
Снимка: Getty Images/Guliver

2758 0

Бившият треньор на Ювентус Масимилиано Алегри говори за голямата звезда на "старата госпожа" Кристиано Роналдо. Той го заля с комплименти и посочи най-силните му черти. А когато бе запитан за сравнение между португалеца и Лионел Меси, Алегри отговори, че единият е по-велик от другия, а другият е по-добър.

"Роналдо също е човек и може да прави грешки, но малко са тези, които могат да разклатят защитник и да тичат към гола като него. Силата на Кристиано е в това, че съзнанието му е настроено за победа. Той е спечелил 5 пъти "Златната топка", в Шампионска лига има толкова много трофеи. И все пак той си дава нова мотивация всеки нов ден.

Важно е за тези, които играят с него, да знаят и да разбират празното пространство, което той оставя и което трябва да бъде изпълнено. Горкият Марио Манджукич. В годината, в която игра с Кристиано Роналдо, тича повече, отколкото през цялата си кариера. Обичам Манджукич, той е фантастичен играч.

Кристиано Роналдо и Лионел Меси са двама много различни футболисти. Бих казал, че единият е по-велик, а другият е по-добър" - сподели Алегри. Междувременно Кристиано Роналдо е футболист на Серия А за втора поредна година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички