Спортният директор на Ювентус разкри бъдещето на Кристиано Роналдо


Спортният директор на Ювентус разкри бъдещето на Кристиано Роналдо
Снимка: Guliver/GettyImages

17095 0

Спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи заяви, че торинският клуб няма намерение да се разделя с Кристиано Роналдо през лятото. Португалецът беше подложен на унищожителни критики след отпадането от Порто в Шампионска лига и с всеки изминал ден слуховете за бъдещето му се увеличават.

"Решихме да запазим Роналдо. Той е най-добрият футболист в света, и ние държим на него. Ювентус има проект, чието въплъщение започна през миналия сезон. Един мач няма да промени нашите възгледи и стратегията ни. Тази линия продължава и ние сме доволни от това, което направихме. Продължаваме да работим над усъвършенстването на отбора" - заявява Паратичи, цитиран от Goal.com.

По-рано треньорът на "бианконерите" Андреа Пирло също обяви, че тимът няма намерение да се разделя с португалската звезда (подробности тук). От друга страна не спират спекулациите, че Роналдо отново ще облече екипа на Реал Мадрид. Дори Зинедин Зидан коментира евентуалното завръщане на голмайстора на Сантяго Бернабеу.

Междувременно Роналдо за втора поредна година беше обявен за играч на сезона в италианската Серия А, като спечели в анкетата на Асоциацията на професионалните футболисти в Италия. През този сезон 36-годишният Роналдо има 23 гола в 24 мача в Калчото и води в напреварата за голмайсторския приз.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:
Кристиано Роналдо близо до мечтано завръщане, но не в Реал Мадрид
От Реал Мадрид отново подхраниха слуховете за Роналдо
Роналдо може да си тръгне безплатно от Ювентус през лятото

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички