Не спира да троши рекорди: Кристиано Роналдо с поредно постижение извън терена


Не спира да троши рекорди: Кристиано Роналдо с поредно постижение извън терена
Снимка: Getty Images

10904 0

Кристиано Роналдо се отчете с поредно голямо постижение, но този път извън терена, 38-годишният португалец надхвърли 600 милиона последователи в социалната мрежа Instagram, ставайки първият човек, достигнал тази цифра в платформата.

Роналдо е една от най-големите знаменитости в социалните медии. Той достигна 500 милиона последователи в Instagram през ноември 2022 година и му отне по-малко от година, за да достигне 600 милиона, като стана първият, постигнал това.

Битката с Меси в социалната мрежа

По отношение на социалните медии Роналдо печели в безкрайната битка срещу Лионел Меси. Аржентинецът има 482 милиона последователи в Instagram, което го прави втория по големина в платформата, топ 3 пък се допълва от актрисата и певица - Селена Гомес с 427 милиона.

Португалската ще опита да вдъхнови своя Ал-Насър за успехи, като Про лигата на Саудитска Арабия трябва да започне на 14 август. Първо обаче, той ще се стреми да изведе "орлите" до трофея от турнира Купата на арабските клубни шампиони, където ще се изправи срещу Ал-Хилал на финала на 12 август (събота).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Цял отбор се нареди да чака Кристиано Роналдо за снимка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички