Целите на Божинов продължават да са високи, иска трансфер в чужбина


Целите на Божинов продължават да са високи, иска трансфер в чужбина
Снимка: БГНЕС

2144 0

Нападателят на Ботев Враца Валери Божинов заяви, че има големи планове за себе си и няма значение, че е на 32 години. През лятото той подписа с врачанския клуб и сега смело твърди, че отново е щастлив с най-любимото си занимание. 

"Целите са ми високи и тези цели не се постигат само със скръстени ръце и скръстени крака. Те се постигат с много труд, много пот, много енергия, много желание и амбиция, хъс, спортна злоба. Надявам се да дам максималното от себе си, дори повече, за да осъществя трансфер. Дали на зима, дали лятото, защото моето желание е отново да се върна на сцената", заяви Божинов пред bTV и продължи. 

"Един футболист наистина трябва да се чувства щастлив на едно място. Щастието не идва само от дадения град, то идва, защото обичаш футбола. Знаеш защо тренираш, знаеш защо го правиш.. нямаш търпение за мачовете събота или неделя.

Самият аз съм си поставил цели, независимо че съм на 32 години. Всеки може да каже: "Да, Враца е..", но аз знам, че този град и тази публика може да ми даде много. И аз мога да дам много на публиката на Ботев".

Нападателят бе свързван и със завръщане в Левски, но отрече да е преговорял с тима- ето какво заяви тогава Божинов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички