Божинов призна преговарял ли е с Левски и би ли играл в ЦСКА


Божинов призна преговарял ли е с Левски и би ли играл в ЦСКА
Снимка: БГНЕС

3150 0

Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов призна, че преди да премине в новака на Първа лига не е имал разговори за завръщане в Левски. Бившият национал вкара за врачани още в дебютния си мач срещу Витоша Бистрица и затова бе избран за играч на осми кръг на първенството ни.

"Не съм имал разговори с Левски. Ако се казвах Божинович, може би щяха да ме вземат, това в кръга на шегата. Не съм имал разговор с ръководството на Левски. Не крия обичта си към Левски, но за да играеш в Левски, ЦСКА, Лудогорец или Берое трябва да си на едно добро европейско ниво. Тези отбори не могат да си позволят да вземат футболист, който не е играл известно време", заяви Божинов на награждаването си.

ШЕГИЧКИ, ЗАКАЧИКИ И МНОГО СМЯХ, НО БОЖИНОВ ДОНЕСЕ НЕИЗВЕСТЕН БЛЯСЪК НА ПЪРВА ЛИГА

Нападателят коментира и заричането си да не играе в друг български клуб освен Левски. "Във футбола няма правила. Не трябва да избързваш и да казваш някои неща. Казах, че ще играя само в Левски в България, но малко избързах. Дали бих играл в ЦСКА? Не искам да има война. Живея в София, децата ми са тук, не искам да водя война. Играл съм в Левски, Левски ми е на сърцето. Не мога да отговаря дали бих играл в ЦСКА. Не искам проблеми", категоричен бе той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички