Валери Божинов вече има оферти от чужбина


Валери Божинов вече има оферти от чужбина

6336 0

Валери Божинов в момента е разкъсван от дилема. Той умува дали да продължи в Ботев (Враца) до края на сезона, или още през зимната пауза да поеме към тим, състезаващ се в някои от страните на бившата СССР.

„Меридиан Мач" научи, че към Божинов има интерес от страна на клубове от Азербайджан, Казахстан и Русия. Валери предварително беше разяснил на ръководството на Ботев, че иска да остане във Враца до края на календарната година. Той обаче в момента е щастлив и може да продължи да играе за тима на Сашо Ангелов до края на сезона.

Иначе Валери Божинов продължава да има здравословни проблеми. Той се контузи по време на мача с Балчик за Купата на България и е под въпрос за предстоящата среща с Лудогорец на стадион „Огоста".

Същата е ситуацията с Атанас Фиданин. В строя след възстановяване от травма пък се завърна Костадин Гаджалов, но и той е под въпрос за мача с шампионите. Със сигурност няма да играе халфът Даниел Гаджев, който беше изгонен пресилено при победата над Славия в мач от 10-ия кръг.

Все още не е определена цената на билетите за мача с Лудогорец, но след като домакинствата срещу Левски и ЦСКА бяха оценени на по 15 лева, едва ли срещу Лудогорец врачани ще правят изключение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички