Ботев (Враца) изпусна преднина от 2 гола и завърши наравно с Верея


Ботев (Враца) изпусна преднина от 2 гола и завърши наравно с Верея
Снимка: Botev Vratza

1448 0

Ботев (Враца) изпусна да победи Верея в първия мач от 12-ия кръг на Първа лига. Врачани водеха на почивката с 2:0 след голове на Божинов и Емил Стоев, но през второто полувреме позволиха на съперника да изравни.

В класирането Ботев остава на 11-а позиция с 12 точки, докато Верея запази незавидното си 14-о място. Старозагорци имат едва 4 точки в актива си и голова разлика -15.

Гостите от Враца откриха резултата в 15-ата минута чрез голямата си звезда Валери Божинов. Той получи добър пас отдясно от Юлиан Ненов и бе безпогрешен с глава. Само 5 минути по-късно преднината на "зелените" стана 2 гола, след като Емил Стоев наказа Цинцарски с далечен изстрел. Преди да влезе във вратата на Верея топката срещна напречната греда.

Старозагорци успяха да се върнат в мача през второто полувреме. В 52' Теофилос Курупис намали за 1:2, след пробив и добър удар от границата на наказателното поле. Последният в класирането успя да стигне до точка в последните минути на мача, като за 2:2 се разписа Антон Огнянов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички