Българските депутати допуснаха 7 попадения и бяха разгромени от румънските си колеги


Българските депутати допуснаха 7 попадения и бяха разгромени от румънските си колеги
Снимка: БГНЕС

1038 0

Румъния разгроми със 7:1 България в приятелска среща, която се игра в петък (22 септември) на един от стадионите на Националния футболен център в Буфтя, информира "БТА".

Събитието е част от Междупарламентарния футболен турнир, организиран от Камарата на депутатите (долната камара на румънския парламент).

Депутатът от ГЕРБ и бивш министър на образованието Красимир Вълчев водеше атаката на тима на "лъвовете", съставен от 11 народни представители и няколко служители и сътрудници на Народното събрание. Сънародниците ни бяха облечени с фланелки с надпис "100 години БФС" по случай юбилея на родната Централа, който се отбелязва през тази година.

Още в началото на първото полувреме Щефан Мушою от Социалдемократическата партия и Роберт Сигартау от Национално-либералната партия вкараха два гола във вратата на нашите представители. Мачът продължи с добро разиграване, а българска агитка подкрепяше своите от трибуните.

Единственото попадение за нашите вкара в 22-та минута Даниел Александров - бивш шампион по борба и настоящ депутат от ГЕРБ. Мачът обаче не мина без контузии. Иван Ченчев от БСП падна лошо на терена и си контузи рамото четири минути преди края на първото полувреме. Той беше изведен на носилка от екип на Спешната помощ СМУРД (SMURD).

Второто полувреме започна и завърши с голове на Щефан Мушою и Роберт Сигартау. В края на мача всички играчи си направиха обща снимка за спомен. В редиците на румънския отбор е депутатът на българското малцинство в румънския парламент Георги Наков.

В събота и неделя българската депутатска селекция ще се срещне с представителите на Турция и Италия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички