Безумни цени на американското Ел Класико изненадаха феновете


Безумни цени на американското Ел Класико изненадаха феновете
Снимка: Getty Images

1896 0

На 12 май 2023 г. беше обявено, че "Soccer Champions Tour" ще се проведе в Съединените щати по време на лятната пауза на европейския сезон, като всички участват Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, Арсенал и Манчестър Юнайтед. Това са общо 31 трофеи от Шампионска лига. Ще има 8 мача между 22 юли и 2 август, като ще се проведат в САЩ. А перлата в короната ще бъде Ел Класико, което ще се проведе в Далас, Тексас.

Реал Мадрид и Барселона ще се изправят един срещу друг на 29 юли и докато началният час все още не е финализиран, знаем, че стадион "AT&T", домът на Далас Каубойс, ще бъде мястото, където ще се развива действието. Общо стадионът може да побере 80 000 посетители и изглежда като разпродаден, въпреки просто умопомрачителните цени на билетите за събитието. Ел Класико не е само мач за Испания, това е мач за света.

Колко струват билетите за Ел Класико в Далас?

Най-евтините билети за мача започват от 222 долара, които плащат за място в горните нива на стадиона. Най-скъпите билети, на ръба на терена срещу техническите зони на мениджърите, могат да струват до внушителната сума от 3478 долара! Други билети близо до тъчлинията струват някъде между 1086 и 2499 долара. Тези изключително завишени цени на билетите не са същите за другите мачове. А вече е насрочено и първото Ел Класико за новия сезон в Ла Лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички