Бербатов посочи тримата играчи, които могат да наследят Роналдо и Меси


Бербатов посочи тримата играчи, които могат да наследят Роналдо и Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

2557 0

Легендата на българския футбол Димитър Бербатов смята, че Неймар, Килиан Мбапе и Мейсън Грийнууд могат да наследят двете суперзвезди на световния футбол Кристиано Роналдо и Лионел Меси. В миналото Берба неведнъж е посочвал Неймар и Мбапе като бъдещето на футбола, но към днешна дата бившият нападател на Манчестър Юнайтед прогнозира светло бъдеще и за младата звезда на "дяволите" - Грийнууд.

"Когато Роналдо и Меси се откажат от футбола, други ще заемат техните места. Така се случва в живота - футболът намери своите герои дори след Пеле и Марадона. Сега имаме Неймар, Мбапе, Грийнууд и още много други млади играчи, за които се надявам, че могат да достигнат висотите на Роналдо и Меси, колкото и невероятно да изглежда това", заяви Бербатов пред "Бетфеър".

"Трябва да ценим Меси и Роналдо, защото един ден те вече няма да са на терена. И двамата са повече от специални", смята българинът. И добави, че това, което прави Роналдо на 35-годишна възраст, е нещо невероятно и заслужава адмирации. Съвсем наскоро Бербатов отново се изказа ласкаво за Мейсън Грийнууд, като го определи за "бъдещия Кристиано Роанлдо (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички