Димитър Бербатов видя в Манчестър Юнайтед новия Кристиано Роналдо


Димитър Бербатов видя в Манчестър Юнайтед новия Кристиано Роналдо
Снимка: Instagram

1605 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов посочи кой според него е новият Кристиано Роналдо. Това е играчът на "червените дяволи" Мейсън Грийнууд. Според българина Грийнуд има невероятен талант.

"Срещу Брайтън Грийнууд беше като Роналдо. Неговият ляв крак е невероятен, заедно с визията му за играта. Не мисля, че са нужни много попълнения, за да може Юнайтед да премине на следващото ниво. Отборът има нужда от истински класни футболисти, които да направят разликата. Някой, който да бъде по-добър от тези, които в момента са в състава", заяви Бербатов пред Mirror.

Наскоро той изрази притеснение, че Ливърпул може да наложи голяма доминация в Англия. "Сегашните играчи на Юнайтед трябва да направят всичко по силите си, за да предотвратят растежа на Ливърпул, защото, след като спечели Висшата лига, Ливърпул ще има амбицията да продължи да сваля съперниците си. Трябва да увеличат интензивността. Те не могат да ни отстранят от пиедестала, който ни отне толкова време и който сега считаме за наш", каза още бившият нападател. А какво според него ще укрепи мястото на Оле Гунар Солскяер в Юнайтед вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички