Бербатов: В Юнайтед празнуваха титлата 5 минути и почваха да мислят за следващата


Бербатов: В Юнайтед празнуваха титлата 5 минути и почваха да мислят за следващата
Снимка: Guliver/GettyImages

2665 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, разказа как са протичали празненствата в английския гранд по негово време. Нападателят стана първият българин, спечелил Висшата лига. Той празнува трофея два пъти в кариерата си. Бербатов призна, че едва не е заспал при първото празненство с "червените дяволи".

"За мен, когато бях там и спечелих първата си титла, бях толкова щастлив, наслаждавах се и се гордеех, че съм първият българин, спечелил титлата във Висшата лига. Имаш онези пет минути радост и тогава виждаш играчите, които са спечелили толкова много победи в лигата - като Гигси, Скоулс и Невил, и това се е превърнало в навик за тях. Бяха нещо като: "Ей, Бербс, ще ти дадем 10 минути, за да се насладиш, но след това ще преминем към следващата, и следващата, и следващата", заяви Бербатов, цитиран от "Daily Star".

"Спомням си първото си парти за титлата с момчетата. Отидохме в кръчма в Манчестър, след като току-що бяхме спечелили титлата. Имаше един китарист и всички седнахме и взехме няколко пинта. Мислех, че ще заспя, до два часа сутринта си бях у дома в леглото. В началото не можех да повярвам, ако бяхме в България, щяхме да сме върху масите, пръскащи шампанско навсякъде", разказа звездата. А какво го накара да се притесни след спечелването на титлата от Ливърпул вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички