Бербатов посочи кой играч на Юнайтед скоро ще се бори за "Златната топка"


Бербатов посочи кой играч на Юнайтед скоро ще се бори за "Златната топка"
Снимка: Instagram

1045 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов похвали халфа на тима Бруно Фернандеш. Според него португалецът в близко време ще бъде претендент за "Златната топка", ако продължи да играе по същия начин. Българинът обаче посочи, че не трябва Фернандеш да бъде сравняван с Килиан Мбапе или Ерлинг Холанд.

"Не трябва да сравняват Бруно с Мбапе или Холанд, защото те са нападатели, а обичайно ние внимателно следим именно тези, които бележат. Бруно е различен тип играч, защото създава голове. Освен това той създава на съотборниците си условия, помага им да блестят и от време на време сам блести", коментира Бербатов, цитиран от "Marca".

"Но съм убеден, че той ще претендира за "Златната топка", ако продължи да играе на това ниво. Скоро ще започнат да гледат на него като още един кандидат, защото Юнайтед е красива витрина. Това е идеална платформа, за да покажете колко сте добри. Бруно ще претендира за "Златната топка" и това ще бъде заслужено. Без съмнение", допълни бившият нападател.

През настоящия сезон португалецът вкара 15 гола и направи 10 асистенции в 25 мача за "червените дяволи" във Висшата лига. А как Бруно помогна за възраждането на Пол Погба през тази кампания вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички