Димитър Бербатов отговори на Венци Стефанов и сподели: Страх ги е да не управлявам


Димитър Бербатов отговори на Венци Стефанов и сподели: Страх ги е да не управлявам
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

1922 0

Легендата на българския футбол Димитър Бербатов отговори на нападките, които получи преди дни от собственика на Славия Венцеслав Стефанов. Освен това, Бербатов сподели, че присъства страх той или други хора да не влязат в управлението. Бившият играч на Манчестър Юнайтед говори пред коментарната си рубрика "Колонката на ДБ".

"Изявите му показват колко е объркано всичко в някои сфери на живота. И колко страх има, ако аз или други хора тръгнат да влизат в управлението на футбола ни! Защото аз символизирам промяната, а тя не се иска и не се търси от определени хора! И нормално, Венци мина 70 години и няма място в следващия Изпълнителен комитет. Но всъщност мисълта да пусне кокала го ужасява. Лошото е, че от изявленията му, когато говори за други хора, толкова често се чува откровен расизъм, дискриминация, лъжи, че се чудя как му дават поле за изява?

Да вярваш на думата на този човек, е все едно да вярваш на Бърнард Мейдоф!

Само питайте някои от неговите футболисти или бивши треньори!

Аз казах "майната ви" точно на такива хора от управлението на футбола, които не уважават успехите на другите, хора, за които злобата и интригите са ежедневно занимание. "Майната ви", която видяхме че се получи пак преди известно време, точно поради същите причини. И пак ще се случи, ако се продължава по същия начин" - написа той.

Наскоро пък Димитър Бербатов сподели, че държавата не иска да работи със сегашното БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Лудогорец


Шимунджа се пребори да вземе ценно свое "оръжие" в Разград

Новият треньор на Лудогорец Анте Шимунджа идва в клуба заедно с двама помощници, включително бъдещия му асистент...

Реклама

Най-четени новини


виж всички