Екс играч на Юнайтед посочи защо Пол Погба се възроди този сезон


Екс играч на Юнайтед посочи защо Пол Погба се възроди този сезон
Снимка: Getty Images/Gulliver

1177 0

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Пол Паркър коментира представянето на Пол Погба през настоящия сезон. Френският халф в последно време играе силно и помага на отбора си да печели мачове. Неслучайно специалисти посочват представянето на Погба като един от факторите, които ще решат дали "червените дяволи" ще спечелят титлата в Англия.

"В последно време Погба напомня за себе си от времето в Ювентус и отново стана отборен играч. Тази седмица той бе най-добрият играч на Манчестър Юнайтед заедно с Бруно. Интересно е, че нивото му на игра скочи, когато Манчестър Юнайтед започна да се бори за лидерството във Висшата лига.

През 2020 г. Погба игра в сянката на Фернандеш и това също посвали егото му. Пол беше привлечен за големи пари, маркетинговата му привлекателност, статутът му, както и игровият му профил, отговаряха на Манчестър Юнайтед. Но най-добрият статут, който може да има, е статутът на велик футболист и в този смисъл Фернандеш, привлечен за по-малко пари, задмина Погба.

"Бруно бързо се превърна в ключов играч на отбора. По-рано Погба беше лицето на Манчестър Юнайтед, но не по футболни причини. Сега такъв стана Бруно - защото вкарваше и даваше асистенции. Сега, за да се борим за титлата, същото се изисква от Погба. Той не може да играе мач с оценка, по-ниска от 7 от 10", заяви Паркър, цитиран от "Eurosport". А защо Манчестър Юнайтед не е фаворит за титлата във Висшата лига вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички