Бербатов за Ганчев и ЦСКА: Винаги има нещо, което се случва зад кулисите


Бербатов за Ганчев и ЦСКА: Винаги има нещо, което се случва зад кулисите
Снимка: Instagram

3300 0

Легендата на българския футбол и бивш нападател на ЦСКА Димитър Бербатов коментира сътресенията на стадион "Българска армия", след като собственикът на "червените" Гриша Ганчев обяви намерения да се оттегли от клуба. Според Бербатов причината за това може да е различна от официално обявената, но няма как да знае подробностите, защото "винаги има нещо, което се случва зад кулисите".

"Тази седмица имаше доста трусове на "Армията", свързани с намеренията на собствениците да се оттеглят от клуба. Не съм запознат с подробностите, защото винаги има нещо, което се случва зад кулисите, но, разбира се - това са лоши новини за всички свързани с клуба! Дали е заради финансови проблеми, дали са лични причини, дали е заради тази декларация на определена част от феновете, дали е заради трансфера на Соу, всички трябва да си извадят нужните поуки от случващото се!

Не искам да коментирам, ако е свързано с издържането на клуба, но ако е личен мотив, което се преплита с тази прословута декларация, тук ще си позволя да дам мнение. А то е, че всички сме хора! Каквито и да сме, винаги има момент, когато търсим добрата дума, добрата реакция, одобрението! Всеки носи своето достойнство, а когато от другата страна стои неблагодарност, понякога може да става дума точно затова, колкото и банално да звучи. А когато се съберат много различни проблемни фактори на едно място, лесно може да се премине границата. И в момент на емоция или не - човек да реши да прекрати това, което прави. Задавайки си въпроса: "Заслужава ли си!?" Казано на прост език - "Аз направих/правя толкова за отбора, а получавам само ирония, обиди, неблагодарност... Заслужава ли си!?"

Всеки трябва да си знае ролята и мястото, когато става въпрос за подобни неща, и да не прекрачва границата... Но, хора сме... Правим грешки постоянно... Ако обаче правиш една и съща грешка винаги, тогава какъв те прави това? И ще те търпи ли някой?!", пише Бербатов на своя сайт berbatov.com.

В четвъртък Гриша Ганчев и фенове на ЦСКА се срещнаха, след която запазиха пълно мълчание. Днес обаче стана ясно какво е станало на срещата и дали Ганчев може да промени решението си (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички