Димитър Бербатов коментира трансфера на Али Соу от ЦСКА в Ростов


Димитър Бербатов коментира трансфера на Али Соу от ЦСКА в Ростов
Снимка: LAP.BG

1688 0

Бившият нападател на ЦСКА Димитър Бербатов смята, че продажбата на Али Соу е правилен ход за него, а и за ЦСКА като клуб, който се нуждае от финансови постъпления от трансфери. Според Бербатов се "драматизира малко повече, отколкото трябва" с трансфера на Соу в руския Ростов.

"Добър трансфер и крачка напред в развитието на играча. Дали е добър трансфер за ЦСКА, тепърва ще разберем! Надявам се играчът на грабне този шанс за развитие и да го оползотвори. Колкото до липсата му и дали ще се усети, предполагам, че да! Но никой играч не трябва да е и не е по-голям от отбора си! Примери за подобни трансфери на важни за отборите си играчи - колкото искаш. Въпреки че нашата действителност е по-различна от примерите, които имам предвид, ми се струва, че се драматизира малко повече, отколкото трябва!

Трансфери трябва да се правят, отборът трябва да печели пари от тях, а в крайна сметка лично аз не знам, може и самият играч да е изявил желание за този трансфер!?! Все пак всеки иска да надгражда в кариерното си развитие, а точно това се случва със Соу - професионално и финансово развитие! Минал съм по същия път, знам за какво говоря!", пише Бербатов за своя сайт berbatov.com.

А какво смята Петър Занев за трансфера на Соу - четете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


Диего Марадона си отишъл с две болки в сърцето

Футболната легенда Диего Марадона, когото загубихме днес, си е отишъл с болка в душата. Две неща са тежали на...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама