Бенфика иска 150 милиона за своята млада звезда Дарвин Нунес


Бенфика иска 150 милиона за своята млада звезда Дарвин Нунес
Снимка: Getty Images

1694 0

Борбата за подписа на нападателя на Бенфика Дарвин Нунес продължава с пълна сила. За услугите на играча се съревновават редица отбори от Висшата лига като Манчестър Юнайтед, Арсенал, Уест Хям, Нюкасъл и испанският Барселона.

Стана ясно, че португалският тим е готов да продаде младата си звезда за сумата от 150 милиона евро, информира английският всекидневник Sun. През януари от Уест Хям отправиха оферта на стойност 70 милиона за Нунес, но тя е беше отхвърлена.

"Като фен на Бенфика се надявам, че ако евентуално го продадем, то трябва ще бъде за огромна сума", заяви треньорът на Бенфика Нелсън Верисимо.

"Дарвин играе страхотно през тази кампания, а подобни представяния винаги будят интерес в топ отборите на континента. Надявам се да вземем хубави пари за него, но аз не се бъркам във финансите на отбора и мога да гледам само отстрани".

22-годишният уругваец определено впечатлява по терените този сезон. С отбелязаните си 31 гола в 36 участия във всички турнири - той определено ще се радва на светло бъдеще.

Вижте коя друга млада надежда на европейския футбол си намери нов отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички