ВИДЕО: Безумното изпълнение от корнер на Арсенал срещу Брайтън в 96-ата минута


ВИДЕО: Безумното изпълнение от корнер на Арсенал срещу Брайтън в 96-ата минута
Снимка: Getty Images

4665 0

Надеждите на Арсенал за класиране в Шампионска лига бяха силно разколебани. "Артилеристите" загубиха с 1:2 от Брайтън в събота. В изминалия понеделник възпитаниците на Микел Артета допуснаха поражение с 0:3, този път от Кристъл Палас. 

Въпреки превъзходството си на терена срещу Брайтън, "топчиите" стигнаха до попадение едва в 89-ата минута на двубоя. Мартин Йодегор върна един гол и даде надежди на "червените" фенове за нещо повече от загуба в мача. Край на мечтите за феновете на лондончани сложи разочароващо изпълнение на ъглов удар в 96-ата минута. 

С изтичането на последните секунди от мача, пред гостите се откри чудесна възможност за изравнително попадение. Никел Артета вкара всичките си играчи в наказателното поле, включително вратаря Арън Рамсдейл, в очакване на центриране. Вместо да изпрати топката високо към снажните си съотборници обаче, Йодегор счете за по-добре да опита комбинация с влезлия като резерва Никола Пепе.

Норвежецът изпълни късо ъгловия удар. По незнайни причини крилото на Арсенал реши да "върне жеста" на съотборника си и му подаде обратно, докато той бе в положение на засада. Това вбеси феновете на отбора, а в социалните мрежи, изпълнението бе определено като едно от най-лошите в историята на футбола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички