Микел Артета: Получаваме "шамари", защото го заслужаваме


Микел Артета: Получаваме "шамари", защото го заслужаваме
Снимка: Gulliver/GettyImages

1230 0

Арсенал претърпя още един неуспех в преследването си на  Шампионската лига през следващия сезон. Брайтън победи артилеристите с 2:1, което накара Микел Артета да каже, че играчите му заслужават да бъдат „шамарени“.

След като загуби с 3:0 от Кристъл Палас по-рано през седмицата, Арсенал се нуждаеше от силна реакция, за да се запази в челната четворка, но бяха обърнати у дома от Брайтън. Головете на Леандро Тросар и Енок Мвепу дадоха на гостите удобна преднина, но късният отговор на Мартин Одегаард не беше достатъчен, за да спаси точка.

" Изключително съм разочарован от представянето на отбора ни днес. Заслужаваме да ни "шамарят", тъй като не се представяме добре в нито една позиция на терена. Първото полувреме беше разочароващо. Определено не стигат последните 10 минути, за да спечелиш мача. Трябва да има промяна в играчите, иначе не заслужаваме да сме в четворката.", добави специалиста след срещата.

Арсенал вече предаде своето място в Шампионската лига на горчивия съперник Тотнъм и то вече не е в техните ръце, като остават само осем мача до края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички