Бащата на Меси с категоричен отговор дали Лео е избрал новия си отбор


Бащата на Меси с категоричен отговор дали Лео е избрал новия си отбор
Снимка: Getty Images

5994 0

Бащата и агент на Лионел Меси - Хорхе, публикува изявление в социалните мрежи, с което опроверга слуховете за сключена сделка с Ал Хилал. По-рано днес "Франс Прес" обяви, че звездата на ПСЖ има споразумение с клуба от Саудитска Арабия за многомилионен договор от лятото.

Отговорът на Хорхе Меси

"Няма абсолютно нищо договорено с който и да е клуб за следващия сезон. Решението няма да се вземе преди Лионел да приключи първенството с ПСЖ. Когато завърши сезонът, ще бъде моментът за анализиране и да се види какво има, тогава решението ще бъде взето.

Името на Лео винаги се използва за спекулации, но можем да гарантираме, че няма нищо подписано, договорено или дори устно споразумение и това няма да се случи преди края на сезона", твърди бащата на Меси, който нападна и медиите. 

"Пълно е с фалшиви новини без доказателства, които тези "медии" публикуват. Струва ми се липса на уважение от страна на медиите, които съзнателно и умишлено заблуждават, без да предоставят никакви доказателства за твърденията си и искат да превърнат всеки злонамерен слух в новина или някой режисира в полза на техните интереси", се казва още в изявлението.

До преди няколко дни Меси беше активно свързван със завръщане на "Камп ноу". Откакто обаче той пътува до Саудитска Арабия преди броени дни, бъдещето му се предполага, че ще е в местния шампионат. А ето защо Меси вече не искал в Барселона, а клони към Саудитска Арабия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички