Агенция "Франс Прес": Лионел Меси ще играе в Саудитска Арабия наесен


Агенция "Франс Прес": Лионел Меси ще играе в Саудитска Арабия наесен
Снимка: Getty Images

2261 0

Суперзвездата на ПСЖ Лионел Меси ще играе в първенството на Саудитска Арабия следващия сезон. Това съобщи агенция "Франс Прес", която се позова на източник, запознат с хода на преговорите между играч и клуб.

Агенцията не съобщава кой ще е новият отбор на аржентинеца, но се предполага, че това ще е грандът Ал Хилал, за който се твърди, че му е предложил 363 милиона евро, за да носи фланелката им в определен период.

Натам насочва и информацията на "Франс Прес", че сделката ще е огромна. Разбира се, съществува възможност Ал Насър да вземе световния шампион с Аржентина и да сбъдне мечтата на милиони фенове да видят Меси в един отбор с Кристиано Роналдо.

До неотдавна слуховете гласяха, че бившият капитан на Барселона ще остане в ПСЖ. До преди няколко дни Меси беше активно свързван със завръщане на "Камп ноу". Откакто обаче той пътува до Саудитска Арабия преди броени дни, бъдещето му се предполага, че ще е в местния шампионат. А ето защо Меси вече не искал в Барселона, а клони към Саудитска Арабия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички