Съпругата на Меси с ключова роля за бъдещето му, ще го откаже ли от Ал Хилал?


Съпругата на Меси с ключова роля за бъдещето му, ще го откаже ли от Ал Хилал?
Снимка: GettyImages

3143 0

Спекулациите около бъдещето на Лионел Меси се превърнаха в една от най-обсъжданите теми във футбола, като суперзвездата изглежда ще  напусне Пари Сен Жермен през лятото.

Твърди се, че отборът от Саудитската професионална лига Ал Хилал е внесъл огромна оферта на стойност 522 милиона паунда за аржентинеца. Има информации обаче, че съпругата на Меси - Антонела Рокуцо, може да блокира преместването му в Близкия изток.

Независимо дали става въпрос за Ал Хилал или друг клуб, едно нещо изглежда сигурно, а именно напускането му на ПСЖ. Той получи наказание от клуба, след като предприе неразрешено пътуване до Саудитска Арабия.  Той пропусна победата на клуба с 3:1 при гостуването срещу Троа, но след като се извини в каналите си в социалните медии, той се върна към тренировки.

Защо съпругата на Меси може да блокира трансфера в Ал Хилал?

Въпреки това отношенията на Меси с феновете на парижкия клуб се влошиха още повече заради скорошното му пътуване. Носителят на Световната купа беше освиркван от феновете преди мачовете през този сезон. А ултрасите се събраха пред централата на ПСЖ след отстраняването му, за да поискат той да напусне клуба.

Двете най-вероятни дестинации са завръщане в Барселона или преминаване в саудитския Ал Хилал, където Меси може да съживи съперничеството си с Кристиано Роналдо. Но последното може да не е опция, ако съпругата на Меси - Рокуцо, има думата.

Според L’Equipe тя "не може да си представи" да се премести в Саудитска Арабия със съпруга си и тримата си сина, въпреки че Ал Хилал предлага огромен договор. На Меси е предложен двугодишен договор, като по избор е включена и трета година. Въпреки това, уникална възможност или не, Ал-Хилал не е предпочитаният вариант за Рокуцо, тъй като тя би искала семейството да остане в Европа. Феновете на Барселона очакват с нетърпение завръщането на Меси, като разговор между него и Левандовски им вдъхна нови надежди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички